In de omgeving

Vakantie in Soerendonk is genieten van het Bourgondische Brabant, met België en Limburg op fietsafstand. Soerendonk, of "Zurrik" voor de ingewijden, heeft ongeveer 1600 inwoners en ligt in de Kempen in zuidoost Brabant, 22km onder Eindhoven en 6km van de Belgische grens.

Het dorp is omringd door natuur; weilanden, boomgaarden, meren, bossen en heide (Leenderbos, Cranendonckse bos, Strijperheide, natuurgebied 't Goor en het Waterschapgebied Maarheeze). De ongeving biedt eindeloos veel mogelijkheden voor prachtige wandelingen in de natuur. U vindt in de gemeente Cranendonck dan ook een uitgebreid wandelknooppunten netwerk. .

Het VVV-kantoor in Budel (3 km) biedt alle toeristische informatie, maar ook uw gastvrouw kan u persoonlijk informatie geven over interessante fiets- en wandelroutes.

Huiskamer
Vakantiehuis
Achtertuin

Soerendonk

Het dorp werd in 2007 genomineerd als "Leukste Gat van Nederland" omdat er veel georganiseerd wordt door de inwoners van het dorp: een smokkelrally, carnavalsoptocht, oktoberfeest, color run, en meer.

Recreatie

Naast fietsen en wandelen in de natuurrijke omgeving van Soerendonk kunt u ook vissen, vogelen, paardrijden, golfen, huifkartochten maken of een van de speeltuinen, de dierenboerderij of het zwembad bezoeken.

Groepsactiviteiten

Voor verschillende soorten groepsarrangementen, zoals solex rijden, golven, boogschieten, indooractiviteiten, escaperoom, kanovaren en paintball kunt u terecht bij verschillende accommodaties in en om het dorp.

Eten & Drinken

In de directe omgeving van Soerendonk kunt u gezellig eten of een terrasje pikken bij één van de diverse cafés en restaurants. Verder kunt u ook de lokale wijnproeverij, theeplantage en boerderijwinkels bezoeken.